تبلیغات
ارزیابی رستوران های مشهد - رستوران زنجیره ای رضایی


درباره وبلاگ:


آرشیو:


آخرین پستها :


پیوندها:


صفحات جانبی:


نویسندگان:


نظرسنجی:


آمار وبلاگ:



Admin Logo themebox

رستوران زنجیره ای رضایی

نوشته شده توسط:بهروز
شنبه 9 فروردین 1393-02:13 ب.ظ

رستوران رضایی از قدیمی ترین رستوران های مشهد است که در سال 1337 در خیابان نخریسی با نام «رستوران یاس» شروع به کار نموده و هم اکنون دارای 5 شعبه در خیابان های نخریسی، دریادل، آبکوه، آخوند خراسانی و میدان آزادی است که این آخری با  نام انحصاری Joujico بیشتر جنبه آشپزخانه داشته و در زمینه خوراک های بسته بندی شده فعالیت دارد. در این برنامه رسکو، شعبه خیابان آبکوه مورد ارزیابی قرار گرفت. این رستوران در سال 1366 افتتاح شده و علیرغم گرد پیری که بر آن نشسته، هنوز هم دارای مشتریان زیادی است که در دو طبقه از آنها پذیرایی می کند. محیط رستوران برای یک جمع شوخ و شاد کمی کسل کننده بوده و بیشتر مناسب یک ناهار خانوادگی در یک روز تعطیل یا یک مراسم رسمی است.

منوی رستوران شامل انواع خوراک های ایرانی به ویژه انواع کباب ها از جمله چلوشیشلیک، چلوکباب برگ، چلوماهیچه، چلوجوجه، چلوکباب بره، چلوجوجه چینی، چلولقمه زعفرانی، چلو لقمه مرغ، میرزاقاسمی  و غیره است که در محدوده قیمتی عمدتاً 35000-15000 تومان قرار دارند.

به دلیل شلوغی رستوران پذیرایی با کمی تأخیر همراه است. کیفیت کباب ها کلاً قابل قبول می باشد. شیشلیک اگرچه خوب است اما انتظار شیشلیک های شاندیز را نداشته باشید. کباب برگ هم خشک نبوده و لذیذ می باشد. ماهیچه هم همیشه خوشمزه است اما کباب بره طبق پیش بینی در نیامد. علیرغم قیمت بالاتر از شیشلیک و ماهیچه، یک چهارم سیخ که فلفل بود و گوشت بره کمی خشک و نپخته بود.

ستاره رستوران در بخش های مختلف برای کیفیت غذا، قیمت، محیط و نحوه سرویس دهی به ترتیب 3.6، 3.5، 2.8 و 3.5 بود که در نهایت 3.4 ستاره از رسکو کسب کرد. در پایان رسکو این پیر کهنه کار را به افراد میانسال و جمع های خانوادگی توصیه می کند.

آدرس رستوران: مشهد، خ آبکوه، چهارراه کلاهدوز، تلفن 8433857

تاریخ آخرین ویرایش:شنبه 9 فروردین 1393 02:23 ب.ظ