تبلیغات
ارزیابی رستوران های مشهد - برخی مفاد اساسنامه رسکو


درباره وبلاگ:


آرشیو:


آخرین پستها :


پیوندها:


صفحات جانبی:


نویسندگان:


نظرسنجی:


آمار وبلاگ:



Admin Logo themebox

برخی مفاد اساسنامه گروه رسکو

 

 

ماده 1- گروه رسکو در چارچوب قوانین جمهوری اسلامی ایران بر طبق این اساسنامه چگونگی فعالیت خود را تشریح می نماید.

 

ماده 2- موضوع تشکیل این گروه صرف خوراک در رستوران های مختلف و ارزیابی آنها به صورت مراجعه حضوری می باشد. دامنه کاری گروه شامل تمام انواع رستوران ها از قبیل معمولی، سنتی، بوفه آزاد، خوراک های خارجی، فست فود و ... می باشد.

 

ماده 3- سال تأسیس گروه 1385 هجری خورشیدی و مدت زمان فعالیت آن نامحدود است.

 

ماده 4- ارکان گروه عبارتند از: رئیس رسکو، نایب رئیس، مدیر سایت، مدیر پشتیبانی، مدیر روابط عمومی، اعضای هیأت مدیره، اعضای عادی و مهمانان گردهمایی ها.

 

تبصره 1- برای کلیه اعضا صرفنظر از نوع و درجه همکاری، کارت عضویت صادر خواهد شد.

 

ماده 11- عضویت هر فرد جدید در این گروه مستلزم سه بار حضور در برنامه های برگزار شده است.

 

تبصره 1- پس از حضور در برنامه سوم برای عضو جدید کارت مخصوص صادر خواهد شد.

تبصره 2- عضویت در این گروه برای فرد هیچ هزینه ای در پی ندارد، اما درصورتی که عضو جدید درخواست صدور کارت عضویت بکند، هزینه آن متوجه فرد خواهد بود.

 

ماده 12- لیست اعضای گروه همراه با عکس و تعداد حضورشان در برنامه ها روی سایت قرار می گیرد.

 

ماده 13- به منظور امتیازدهی به رستوران ها از شیوه ستاره دهی در سه بخش کیفیت، قیمت و محیط (شامل دو زیربخش خدمات دهی و فضا) استفاده می شود.

 

ماده 14- در هر بخش از موارد ذکر شده در ماده 13، ستاره های هر رستوران از حداکثر 5 و با قابلیت امتیازدهی 5/0 تایی محاسبه می گردد.

 

ماده 15- برای امتیاز افراد وزن قرار داده می شود به طوری که این وزن برای اعضای هیأت مدیره، اعضای عادی و افراد غیرعضو به ترتیب 3، 2 و 1 می باشد.

 

ماده 17- در روز برگزاری هر برنامه گروه، دو الی سه رستوران با مشخصات کامل جهت انتخاب محل برنامه بعدی معرفی و به رأی گذاشته می شود.

 

تبصره 1- در مواقع خاص برنامه بعدی توسط مدیر گروه و در غیاب وی توسط جانشین انتصابی وی تعیین می گردد.

 

ماده 18- نحوه اطلاع رسانی تاریخ دقیق برنامه ها و ثبت نام از طریق سایت رسکو خواهد بود.

 

تبصره 1- کسانی که قصد حضور در یک برنامه را دارند باید حتماً به ایمیل ارسالی جواب دهند.

 

ماده 19- برنامه هایی رسمیت دارد که تعداد افراد شرکت کننده حداقل به 5 نفر – لزوماً با حضور یک نفر از اعضای هیأت مدیره- برسد و یا مطابق ماده 15 مجموع وزن امتیازی افراد شرکت کننده حداقل 10 باشد.

 

ماده 20- آخرین برنامه هر سال در رستورانی برگزار می شود که در آن سال بیشترین امتیاز را کسب کرده باشد.